Маркування EELQMS на етикетках продукції MIDLAND

Що нового з'явилося на етикетках продукції MIDLAND? Стилізована червона «крапля оливи» - це символіка ATIEL (Технічна Асоціація Європейських виробників олій) для Європейської системи моніторингу якості мастильних матеріалів для двигунів EELQMS. На початку 2018 року стало можливим нанесення цього маркування на наші етикетки.

 

Таким чином, наявність знаку EELQMS підтверджує, що компанія як виробник і продавець моторних мастил була внесена асоціацією ATIEL в перелік компаній, що керуються принципами кодексу практики (LoC) ATIEL і EELQMS, що, у свою чергу, дозволяє діставати схвалення автовиробників, а також ліцензувати продукцію по API. Окрім цього, LoC визначає відповідність продукції специфікаціям ACEA в якості стандартів для моторних мастил.

 

Методика класифікації ACEA спирається на певні фізико-хімічні показники, мінімальному значенню якого відповідає кожна підгрупа кожного класу. Дослідження проводиться під контролем організації EELQMS (займається контролем і сертифікацією лабораторій, які розробляють і таких, що виробляють оливу). Допуски OEM тепер випускаються тільки після підписання LoC (наприклад, Scania, Volvo Trucks). Список компаній, що підписали LoC, можна проглянути на офіційному сайті ATIEL/SAIL (www.sail - europe.eu)

Наявність знаку EELQMS на етикетках продукції MIDLAND підтверджує, що продукція MIDLAND пройшла усі необхідні тести і випробування ACEA і виконує вказані вимоги категорій ACEA.

 

*Перелік використаних абревіатур

ATIEL = Технічна Асоціація Європейських виробників олій

(Association Technique de l’Industrie Européenne des Lubrifiants)

SAIL = сервісне відділення ATIEL по реєстрації учасників в системі LoC.

ACEA = Асоціація європейських автовиробників

(Association des Constructeurs Européens d'Automobiles), таких як Daimler, VW, BMW, PSA ін.

EELQMS = Європейська система моніторингу якості мастильних матеріалів для двигунів

(European Engine Lubricants Quality Management System).