Нова олива Midland Type-F

Новий продукт Midland Type-F (Automatic Transmission Fluid) - це мінеральна олива, спеціально розроблена для використання в старих автомобілях Ford і Volvo з автоматичними трансмісіями Borg-Warner.

Type F означає специфікацію, надану компанією Ford для трансмісійної рідини, а саме M2C33-F.

Type-F - це старіша специфікація, введена компанією Ford в 1960-х роках. ATF Type-F має вищий коефіцієнт тертя завдяки спеціальним присадкам, які відповідають вимогам цих старих моделей трансмісій і забезпечують оптимальну поведінку при перемиканні передач.

Рідина для автоматичних трансмісій Type-F, яка має червоний колір, також може використовуватися в системах гідропідсилювача керма, турбозчеплення і гідравлічних системах, в залежності від вимог виробника транспортного засобу або агрегатів.

ATF, рекомендовані сьогодні більшістю виробників автомобілів, з такими специфікаціями, як Dexron та/або Mercon, не підходять для цих старих трансмісій Ford. Важливо використовувати правильну трансмісійну рідину відповідно до специфікацій виробника автомобіля, щоб забезпечити оптимальну продуктивність, термін служби, а також ідеальну поведінку при перемиканні передач.